I. Jogi nyilatkozat

A Corvinus Zrt. weboldalain megjelenő információk és adatok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Az oldalainkon szereplő bármely információ felhasználása az Ön saját felelősségére történhet. A termékekkel kapcsolatos aktuális és összes információ megismerése érdekében kérjük, forduljon a feltüntetett kapcsolattartó személyekhez.

A Corvinus törekszik ezen információk folyamatos frissítésére, azonban azok teljességéért, helytállóságáért, esetleges módosulásáért, hitelességéért nem vállal felelősséget. A Corvinus weboldalain megjelenő információk és adatok bármilyen módon való felhasználása kizárólag a felhasználó saját felelősségére történhet.

A Corvinus honlapjáról linkek segítségével elérhető partnercégek weboldalain szereplő információkat a Corvinus nem ellenőrzi, ezek elérhetőségéért, tartalmi helyességéért felelősséget nem vállal.

A Corvinus nem felel azokért a károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalakkal kapcsolatban, azok használatából vagy használhatatlanságából, nem megfelelő működéséből, meghibásodásából, számítógépes vírus által, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból következnek be.

A Corvinus weboldalai, az azokon megjelenő grafikák, szövegek, képek, információk és egyéb anyagok, illetve azok elrendezése szerzői jogi oltalom alatt állnak, azok felhasználására és felhasználási jogának átruházására kizárólag a Corvinus jogosult. A honlapon szereplő információk változatlan tartalommal és formában szabadon terjeszthetők.